Uitspraken Geschillencommissie Zorgverzekeringen

Disclaimer en colofon

 

Disclaimer

De SKGZ doet haar best om deze website zo helder en begrijpelijk mogelijk te maken. Vaak hebben wij juridische teksten makkelijker gemaakt. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie in alle gevallen volledig, actueel en foutloos is. Daarom kunt u aan de informatie geen rechten ontlenen. Ook aanvaardt de SKGZ geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van onjuiste of gedateerde informatie. De SKGZ kan teksten op elk moment aanpassen zonder dit vooraf aan te kondigen.

Op deze website worden uitspraken van de Geschillencommissie Zorgverzekeringen geplaatst en de erbij horende adviezen van Zorginstituut Nederland. Het zijn de originele teksten. We hebben daarin alleen namen van personen weggehaald.

Op onze site staan verschillende links naar andere organisaties. Voor de inhoud van die sites is de SKGZ niet verantwoordelijk.

Auteursrechten

Iedereen mag met bronvermelding informatie van deze website overnemen. Voor het gebruik van beeldmateriaal geldt een uitzondering. Hiervoor is vooraf toestemming nodig van de SKGZ.

Uitgave en eindredactie

Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen

Design, -ontwikkeling en beheer

Blik Grafisch Ontwerp, Utrecht
WebTastic webontwikkeling en ux-advies, Utrecht